Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais
Konservuotoje rausvojoje lašišoje gausu vitaminų, riebalų rūgščių, kalcio, magnio ir fosforo. Žuvies konservavimo procesas padeda ilgam išsaugoti visas naudingąsias žuvies medžiagas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, petražoles ir krapus ant pjaustymo lentelės. Kiaušinius taip pat susmulkinkite. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite krapus, svogūną, petražoles, kiaušinius ir rausvąją lašišą.
Žingsnis 3
Apšlakstykite salotas aliejumi ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Išdėliokite salotas į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos