Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais

Konservuotoje rausvojoje lašišoje gausu vitaminų, riebalų rūgščių, kalcio, magnio ir fosforo. Žuvies konservavimo procesas padeda ilgam išsaugoti visas naudingąsias žuvies medžiagas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, petražoles ir krapus ant pjaustymo lentelės. Kiaušinius taip pat susmulkinkite. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite krapus, svogūną, petražoles, kiaušinius ir rausvąją lašišą.

Žingsnis 3

Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais Žingsnis 3
Apšlakstykite salotas aliejumi ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Salotos su konservuota rausvąja lašiša, kiaušiniais ir žalumynais Žingsnis 4
Išdėliokite salotas į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos