Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su konservuota rausvąja lašiša pitos duonoje
Netrukus vėl turėtų grįžti tokių patiekalų mada. Sumuštiniai ir kanapės ilgai neprigijo, pita vis dar glumina daugelį žmonių. Bet pita... Tai šansas. Jos pliusai yra tai, kad ji gali būti naudingi pusryčiai, pietūs darbe ir pagrindinis šaldytuvo elementas, jei atvyktų svečių.
Žingsnis 1
Salotas supjaustykite juostelėmis. Supjaustykite kiaušinius. Agurką supjaustykite mažais kubeliais. Žuvį sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite paruoštus ingredientus: kiaušinius, kukurūzus, žuvį, agurkus, salotas. Apšlakstykite majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sausoje vietoje ant pjaustymo lentos arba tiesiog ant stalo išskleiskite pitą. 1 cm aukštyje išdėliokite salotas, nesiekiančias kraštų ir užimančias tik dalį vietos. Mažiau nei trečdalis pitos turi likti sausa, be salotų.
Žingsnis 4
Suvyniokite pitą, pradėdami nuo tos dalies, kurioje yra salotos. Sukite lėtai ir atsargiai, kad nepažeistumėte pitos ir sukdami neprarastumėte pusės įdaro.
Žingsnis 5
Ant pjaustymo lentos supjaustykite paruoštą kepinį gabalėliais. Pavyzdyje parodytas vieno iš 7 gabalėlių plotis. Nepjaustykite plonai, kaip tai darytumėte restorane, nes dėl to gabaliukai suirs.
Žingsnis 6
Salotos su konservuota rausvąja lašiša pitos duonoje paruoštos. Skanios savaitės dienos!
Kategorijos