Salotos su konservuota saira ir žaliaisiais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su konservuota saira ir žaliaisiais žirneliais

Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais puikiai tinka tiek įprastam maistui, tiek šventei. Česnakas patiekalui suteikia pikantiškumo, o kiaušiniai - švelnumo ir sotumo. Salotos paruoštos iš nebrangių ingredientų, kurių nesunkiai rasite parduotuvėje. Žalieji žirneliai naudingi širdies ir kraujagyslių sistemos ligų profilaktikai, gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir kraujospūdį. O žirnelių sūrymu gydomas pagirių sindromas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuota saira ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sairą sutrinkite šakute. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota saira ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite sairą, kiaušinius, žirnelius ir česnaką, pasūdykite, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos