Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su konservuota silke ir skrebučiais
Kai pagrindiniai šventinio stalo patiekalai paruošti, norisi juos kuo nors papildyti. Pavyzdžiui, geru užkandžiu - salotomis. Laiko papildomiems patiekalams paruošti paprastai būna labai mažai, todėl geriausia naudoti jau paruoštus produktus. Konservuota silkė pomidorų padaže puikiai tinka salotoms! Susmulkintą žuvį sumaišykite su virtais kiaušiniais, svogūnais, bulvėmis ir agurkais. Į salotas įberkite traškių ruginės duonos džiūvėsėlių ir jos taps dar gardesnės!
Žingsnis 1
Šviežią agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Nuluptas virtas bulves supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus ant lentelės.
Žingsnis 4
Nuluptą vištienos kiaušinį susmulkinkite peiliu arba sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Paimkite konservuotą silkę ir padėkite ją ant pjaustymo lentelės. Susmulkinkite ją peiliu ir pašalinkite perteklių.
Žingsnis 6
Paimkite didelę salotinę ir sudėkite į ją visus ingredientus: supjaustytą silkę, bulves, agurkų kubelius, svogūnus ir vištienos kiaušinį. Į salotas suberkite ruginės duonos džiūvėsėlius. Užkandį pagardinkite majonezu.
Žingsnis 7
Gerai sumaišykite visus salotų ingredientus.
Žingsnis 8
Paimkite lėkštę ir specialia forma išklokite salotas. Atlikta!
Kategorijos