Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos su konservuota žuvimi ir grybais
Iš pirmo žvilgsnio žuvies ir grybų derinys gali pasirodyti prieštaringas, tačiau tinkamai paruošus gaunamas labai apetitiškas, neįprasto skonio ir malonaus aromato patiekalas. Salotos su konservuota žuvimi ir grybais yra skanus ir labai sotus užkandis, kuriam paruošti prireikia ne daugiau kaip valandos. Švelnus tunas puikiai dera su grybais, o apkeptos daržovės padaro salotas dar sultingesnes. Beje, salotoms galima vartoti austrių grybų. Tokiu atveju patiekalas pasirodys įdomesnis ir originalesnis.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, padėkite ant ugnies ir palaukite, kol įkais. Tada sudėkite supjaustytus svogūnus ir morkas. Maišydami kepkite ingredientus 10 minučių. Iškeptas daržoves perkelkite į atskirą lėkštę, pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Pašaukite keptuvę ant ugnies, sudėkite pjaustytus grybus. Troškinkite grybus 8-10 minučių, kol išgaruos visas skystis. Tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite ir sudėkite paruoštus grybus į lėkštę.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sudėkite paruoštus ingredientus į salotinę. Sudėkite kiaušinius, žuvies konservus ir tarkuotą sūrį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Apšlakstykite salotas majonezu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos