Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais
Salotos yra unikalus patiekalas, kurį galima patiekti kaip užkandį, garnyrą, o kartais net kaip desertą. Jos taip pat gali būti šaltos arba karštos, saldžios arba sūrios, lengvos arba, priešingai, sočios. Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais yra maistingas užkandis, kurio pagrindą sudaro švelni saira. Ši žuvis gaudoma nuo rugpjūčio iki gruodžio mėn. Jei skardinės pagaminimo data sutampa su šiuo laikotarpiu, tokį produktą galima dėti į pirkinių krepšelį.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Paruoštus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite sairą į dubenį, nuspauskite skysčio perteklių ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite supjaustytus ingredientus. Į tą pačią vietą sudėkite konservuotus kukurūzus. Patiekalą pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį, gerai išmaišykite.
Kategorijos