Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais

Salotos yra unikalus patiekalas, kurį galima patiekti kaip užkandį, garnyrą, o kartais net kaip desertą. Jos taip pat gali būti šaltos arba karštos, saldžios arba sūrios, lengvos arba, priešingai, sočios. Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais yra maistingas užkandis, kurio pagrindą sudaro švelni saira. Ši žuvis gaudoma nuo rugpjūčio iki gruodžio mėn. Jei skardinės pagaminimo data sutampa su šiuo laikotarpiu, tokį produktą galima dėti į pirkinių krepšelį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Paruoštus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite sairą į dubenį, nuspauskite skysčio perteklių ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite supjaustytus ingredientus. Į tą pačią vietą sudėkite konservuotus kukurūzus. Patiekalą pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį, gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos