Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis
Iš žuvies konservų ir baltųjų pupelių galima pagaminti labai skanių, sočių ir neįprastų salotų. Jei naudosite konservuotas pupeles, visiems salotų ingredientams paruošti prireiks ne daugiau kaip 10 minučių. Svogūnus rekomenduojama trumpai pamarinuoti acte su cukrumi ir druska, kad jie įgautų malonų saldžiarūgštį skonį, kuris idealiai tinka prie žuvies. Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis gaunasi labai apetitiškos ir tiesiog puikiai tinka kaip šventinio valgiaraščio užkandis.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, sumaišykite su cukrumi, actu ir druska, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5 min. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite sairą į dubenį ir gerai sutrinkite šakute. Į žuvį sudėkite pupeles ir marinuotus svogūnus, papipirinkite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos