Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis

Iš žuvies konservų ir baltųjų pupelių galima pagaminti labai skanių, sočių ir neįprastų salotų. Jei naudosite konservuotas pupeles, visiems salotų ingredientams paruošti prireiks ne daugiau kaip 10 minučių. Svogūnus rekomenduojama trumpai pamarinuoti acte su cukrumi ir druska, kad jie įgautų malonų saldžiarūgštį skonį, kuris idealiai tinka prie žuvies. Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis gaunasi labai apetitiškos ir tiesiog puikiai tinka kaip šventinio valgiaraščio užkandis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, sumaišykite su cukrumi, actu ir druska, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5 min. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi ir pupelėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite sairą į dubenį ir gerai sutrinkite šakute. Į žuvį sudėkite pupeles ir marinuotus svogūnus, papipirinkite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos