Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais

Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais - puikus patiekalas vakarienei, labai skanus ir sotus. Padažui grūduose sumaišykite grietinę su prancūziškomis garstyčiomis ir paprikų mišiniu. Patiekite patiekalą porcijomis, pabarstytą smulkintais žaliaisiais svogūnais, jis bus apetitiškas ir originalus. Jei sunku išsirinkti žuvį, imkite tuną, rausvąją lašišą arba sairą, šios konservuotos žuvys yra subtilaus skonio ir aromato, puikiai dera su daugeliu produktų, todėl tinka bet kokioms salotoms.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Žuvį sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite agurką, vištienos kiaušinius ir svogūną. Salotinėje sumaišykite rausvąją lašišą, konservuotus žaliuosius žirnelius, kiaušinius ir daržoves.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais Žingsnis 2
Į salotas įpilkite padažo. Sumaišykite grietinę su prancūziškomis garstyčiomis, druska ir pipirais, užpilkite salotas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos