Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais
Salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais žirneliais - puikus patiekalas vakarienei, labai skanus ir sotus. Padažui grūduose sumaišykite grietinę su prancūziškomis garstyčiomis ir paprikų mišiniu. Patiekite patiekalą porcijomis, pabarstytą smulkintais žaliaisiais svogūnais, jis bus apetitiškas ir originalus. Jei sunku išsirinkti žuvį, imkite tuną, rausvąją lašišą arba sairą, šios konservuotos žuvys yra subtilaus skonio ir aromato, puikiai dera su daugeliu produktų, todėl tinka bet kokioms salotoms.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Žuvį sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite agurką, vištienos kiaušinius ir svogūną. Salotinėje sumaišykite rausvąją lašišą, konservuotus žaliuosius žirnelius, kiaušinius ir daržoves.
Žingsnis 2
Į salotas įpilkite padažo. Sumaišykite grietinę su prancūziškomis garstyčiomis, druska ir pipirais, užpilkite salotas ir išmaišykite.
Kategorijos