Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais
Žuvies konservai yra universalus ir paklausus produktas. Konservuojant išsaugomi sveiki riebalai ir ilgai išliekantys žuvies komponentai. Pavyzdžiui, žuvies konservuose yra daug magnio, fosforo ir kalcio. Išbandykite šį salotų su konservuota žuvimi ir žalumynais receptą. Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais - tai sočios ir lengvai paruošiamos salotos iš konservuotos rausvosios lašišos, svogūnų, kiaušinių, bulvių ir petražolių, pagardintos majonezu. Šias salotas galima naudoti kaip įdarą tartaletėms.
Žingsnis 1
Petražoles smulkiai sukapokite ant pjaustymo lentelės. Kiaušinius ir bulves supjaustykite kubeliais. Žuvies konservus sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Bulves, žuvį, kiaušinius, svogūnus ir petražoles sudėkite į dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo ir druskos.
Žingsnis 4
Patiekdami salotas papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos