Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais

Žuvies konservai yra universalus ir paklausus produktas. Konservuojant išsaugomi sveiki riebalai ir ilgai išliekantys žuvies komponentai. Pavyzdžiui, žuvies konservuose yra daug magnio, fosforo ir kalcio. Išbandykite šį salotų su konservuota žuvimi ir žalumynais receptą. Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais - tai sočios ir lengvai paruošiamos salotos iš konservuotos rausvosios lašišos, svogūnų, kiaušinių, bulvių ir petražolių, pagardintos majonezu. Šias salotas galima naudoti kaip įdarą tartaletėms.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais Žingsnis 1
Petražoles smulkiai sukapokite ant pjaustymo lentelės. Kiaušinius ir bulves supjaustykite kubeliais. Žuvies konservus sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais Žingsnis 2
Bulves, žuvį, kiaušinius, svogūnus ir petražoles sudėkite į dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo ir druskos.

Žingsnis 3

Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais Žingsnis 3
Sumaišykite.

Žingsnis 4

Salotos su konservuota žuvimi ir žalumynais Žingsnis 4
Patiekdami salotas papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos