Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su konservuota žuvimi ir žirneliais
Lengvos žuvies salotos su žirneliais be majonezo bus naudingas pietų ar vakarienės priedas. Vietoj sairos galite naudoti sardines arba skumbrę - skonis šiek tiek pasikeis. Česnakas suteikia salotoms pikantiškumo, o kiaušiniai - švelnumo. Šioms salotoms skirti žirniai neturi būti nei saldūs, nei minkšti. Norėdami rasti tinkamus nesaldžius žirnelius, pažiūrėkite į pakuotę: minkšti ir saldūs - aukščiausios rūšies, pirmos ir stalo veislės - kietesni ir stipresni. Svarbiausia, kad sudėtyje nebūtų cukraus.
Žingsnis 1
Sudėkite ingredientus. Į dubenį sudėkite žuvį, kiaušinius, žirnelius ir svogūnus, šiek tiek smulkinto svogūno palikite papuošimui. Pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Apšlakstykite salotas aliejumi ir išmaišykite. Pabarstykite likusiais žaliaisiais svogūnais ir smulkintais česnakais.
Kategorijos