Salotos su konservuota žuvimi, salierais ir vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos su konservuota žuvimi, salierais ir vyšniniais pomidorais

Žuvies konservai yra populiarus daugelio rusų produktas. Žuvies konservus galima patiekti kaip garnyrą, pavyzdžiui, su bulvėmis ar ryžiais, arba kaip salotas ir šventinio stalo užkandį. Žuvies konservai yra universalus ir populiarus produktas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi, salierais ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Supjaustykite salierus mažais kubeliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite griežinėliais. Agurką supjaustykite nedideliais griežinėliais. Kiaušinius supjaustykite ant pjaustymo lentelės.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi, salierais ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite vyšninius pomidorus, agurkus, salierus ir kiaušinius. Žuvies konservus sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Salotos su konservuota žuvimi, salierais ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 3
Sudėkite salotas į lėkštes, pagal skonį pasūdykite ir papuoškite krapų šakele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos