Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais

Šventinio stalo skanėstai gali būti ne tik skanūs, bet ir sveiki. Jei patiekalui paruošti nereikia daug laiko, jis tikrai turėtų būti įtrauktas į meniu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais Žingsnis 1
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais Žingsnis 2
Naudodami kepimo žiedą išdėliokite žuvį. Ant viršaus užtepkite ploną majonezo sluoksnį. Tada ant viršaus sudėkite agurką ir vėl aptepkite majonezu. Kitą agurkų sluoksnį ištepkite majonezu.

Žingsnis 3

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais Žingsnis 3
Įdėkite kiaušinių sluoksnį, aptepkite plonu majonezo sluoksniu. Pabarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu.

Žingsnis 4

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais Žingsnis 4
Atsargiai nuimkite kepimo žiedą.

Žingsnis 5

Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais Žingsnis 5
Prieš patiekiant salotas papuoškite smulkiai supjaustytais laiškiniais česnakais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos