Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su konservuota žuvimi, žaliaisiais svogūnais ir šviežiais agurkais
Šventinio stalo skanėstai gali būti ne tik skanūs, bet ir sveiki. Jei patiekalui paruošti nereikia daug laiko, jis tikrai turėtų būti įtrauktas į meniu.
Žingsnis 1
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Naudodami kepimo žiedą išdėliokite žuvį. Ant viršaus užtepkite ploną majonezo sluoksnį. Tada ant viršaus sudėkite agurką ir vėl aptepkite majonezu. Kitą agurkų sluoksnį ištepkite majonezu.
Žingsnis 3
Įdėkite kiaušinių sluoksnį, aptepkite plonu majonezo sluoksniu. Pabarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu.
Žingsnis 4
Atsargiai nuimkite kepimo žiedą.
Žingsnis 5
Prieš patiekiant salotas papuoškite smulkiai supjaustytais laiškiniais česnakais.
Kategorijos