Salotos su konservuotais šprotais ir kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su konservuotais šprotais ir kukurūzais

Salotos su konservuota žuvimi ir kukurūzais paruošiamos iš karto. Šiame patiekale kiekvienas ingredientas turi savo ypatingą skonį, tačiau kartu jie sudaro nuostabų gastronominį ansamblį. Šprotų, jei įmanoma, imkite stikliniame indelyje, kad būtų lengviau apžiūrėti turinį. Žuvys turi gulėti plokščiai, pilvu arba nugara į viršų, nepažeistos. Sūris imamas bet kokių kietų rūšių. Pirkite cukrinius kukurūzus, nes jie turi daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuotais šprotais ir kukurūzais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Iš šprotų nuvarvinkite skystį ir suberkite į dubenį su džiūvėsėliais, gerai išmaišykite. Šprotus sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite agurką. Susmulkinkite česnaką. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Salotos su konservuotais šprotais ir kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite visus ingredientus: šprotus, agurkus, džiūvėsėlius, žoleles, česnaką. Iš kukurūzų nuspauskite skystį, grūdus sudėkite į likusius produktus. Įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite. Sudėkite į salotinę. Ant viršaus užbarstykite sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos