Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su konservuotomis saurių žuvimis
Salotos su konservuota žuvimi iš sairos - tai apetitą žadinantis, sultingas ir labai švelnus, malonaus aromato ir išskirtinio skonio užkandis. Kad patiekalas nebūtų per sunkus, į jį dedama Pekino kopūstų. Dėl to salotos tampa ne tik maistingesnės, bet ir šviežesnės. Beje, paruoštas užkandis pasirodo esąs labai naudingas. Jos sudėtyje esantys ingredientai stiprina imuninę ir nervų sistemas, veiksmingai kovoja su nuovargiu.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Susmulkinkite kopūstus, morkas sutarkuokite smulkia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Nuluptą kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais. Iš skardinės išimkite konservuotą sairą ir sutrinkite ją šakute. Nusausinkite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Susmulkintus ingredientus sudėkite į salotinę ar kitą gilų indą. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Paruoštas salotas gerai išmaišykite.
Kategorijos