Salotos su konservuotomis saurių žuvimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su konservuotomis saurių žuvimis

Salotos su konservuota žuvimi iš sairos - tai apetitą žadinantis, sultingas ir labai švelnus, malonaus aromato ir išskirtinio skonio užkandis. Kad patiekalas nebūtų per sunkus, į jį dedama Pekino kopūstų. Dėl to salotos tampa ne tik maistingesnės, bet ir šviežesnės. Beje, paruoštas užkandis pasirodo esąs labai naudingas. Jos sudėtyje esantys ingredientai stiprina imuninę ir nervų sistemas, veiksmingai kovoja su nuovargiu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su konservuotomis saurių žuvimis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Susmulkinkite kopūstus, morkas sutarkuokite smulkia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Nuluptą kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais. Iš skardinės išimkite konservuotą sairą ir sutrinkite ją šakute. Nusausinkite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Salotos su konservuotomis saurių žuvimis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Susmulkintus ingredientus sudėkite į salotinę ar kitą gilų indą. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Paruoštas salotas gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos