Salotos su kopūstais ir žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais

Salotoms su žuvimi ir kopūstais galite naudoti bet kokius žuvies konservus: sardines, sardines, skumbrę arba sairą. Supjaustytą kopūstą prieš dedant į salotas reikia sutarkuoti, kad iš jo išsiskirtų sulčių. Labai jaunus kopūstus reikia tarkuoti tik lengvai, nes jie labai minkšti ir greitai išskiria sultis. Salotoms ypatingo skonio ir aromato suteikia salierai, tačiau salotas taip pat galite gardinti bazilikais arba petražolėmis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 1
Sudėkite salotas. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sardines supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite smulkintus kopūstus, žaliuosius svogūnus, tarkuotas morkas ir žuvies gabalėlius.

Žingsnis 2

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Į daržoves ir žuvį įpilkite majonezo, išmaišykite. Paragaukite salotų pagal skonį, jei reikia, pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos