Salotos su kopūstais ir žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais

Salotoms su žuvimi ir kopūstais galite naudoti bet kokius žuvies konservus: sardines, sardines, skumbrę arba sairą. Supjaustytą kopūstą prieš dedant į salotas reikia sutarkuoti, kad iš jo išsiskirtų sulčių. Labai jaunus kopūstus reikia tarkuoti tik lengvai, nes jie labai minkšti ir greitai išskiria sultis. Salotoms ypatingo skonio ir aromato suteikia salierai, tačiau salotas taip pat galite gardinti bazilikais arba petražolėmis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 1
Sudėkite salotas. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sardines supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite smulkintus kopūstus, žaliuosius svogūnus, tarkuotas morkas ir žuvies gabalėlius.

Žingsnis 2

Salotos su kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Į daržoves ir žuvį įpilkite majonezo, išmaišykite. Paragaukite salotų pagal skonį, jei reikia, pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos