Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su kopūstais ir žuvies konservais
Salotoms su žuvimi ir kopūstais galite naudoti bet kokius žuvies konservus: sardines, sardines, skumbrę arba sairą. Supjaustytą kopūstą prieš dedant į salotas reikia sutarkuoti, kad iš jo išsiskirtų sulčių. Labai jaunus kopūstus reikia tarkuoti tik lengvai, nes jie labai minkšti ir greitai išskiria sultis. Salotoms ypatingo skonio ir aromato suteikia salierai, tačiau salotas taip pat galite gardinti bazilikais arba petražolėmis.
Žingsnis 1
Sudėkite salotas. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sardines supjaustykite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite smulkintus kopūstus, žaliuosius svogūnus, tarkuotas morkas ir žuvies gabalėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Į daržoves ir žuvį įpilkite majonezo, išmaišykite. Paragaukite salotų pagal skonį, jei reikia, pasūdykite.
Kategorijos