Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais
Kopūstų, žuvies konservų ir kiaušinių salotos - tai patiekalas, su kuriuo galima atlikti kulinarinius eksperimentus. Užkandžiui tinka bet kokie žuvies konservai - saira, sardinės, tunas, skumbrė ir net šprotai. Patiekalas išeis neriebus, todėl žuvį rinkitės pagal skonį - savo sultyse arba aliejuje. Sairoje gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų ir antioksidantų, dėl kurių ji gerina širdies veiklą ir palaiko kraujagyslių tonusą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kalendrą. Agurkus supjaustykite ketvirčiais žiedų. Kiaušinį ir žuvį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sojų padažą sumaišykite su Dižono garstyčiomis ir augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Į dubenį sudėkite kopūstus, žalumynus, agurkus ir žuvį. Supilkite padažą ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 15 minučių.
Kategorijos