Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais

Kopūstų, žuvies konservų ir kiaušinių salotos - tai patiekalas, su kuriuo galima atlikti kulinarinius eksperimentus. Užkandžiui tinka bet kokie žuvies konservai - saira, sardinės, tunas, skumbrė ir net šprotai. Patiekalas išeis neriebus, todėl žuvį rinkitės pagal skonį - savo sultyse arba aliejuje. Sairoje gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų ir antioksidantų, dėl kurių ji gerina širdies veiklą ir palaiko kraujagyslių tonusą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kalendrą. Agurkus supjaustykite ketvirčiais žiedų. Kiaušinį ir žuvį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sojų padažą sumaišykite su Dižono garstyčiomis ir augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Salotos su kopūstais, žuvies konservais ir kiaušiniais Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Į dubenį sudėkite kopūstus, žalumynus, agurkus ir žuvį. Supilkite padažą ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos