Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais
Sluoksniuotos salotos visada tampa šventinio stalo puošmena ir pagrindiniu patiekalu. Šios salotos gali nustebinti svečius ne tik savo struktūra, bet ir skonio įdaru. Sūdyti tuno konservai ir krabų lazdelės derinami su saldžiomis virtomis morkomis. Vietoj krabų lazdelių galite rinktis krabų mėsą, kuri bus sveikesnė ir sodresnio skonio. Taip pat atidžiai rinkitės žuvies konservus ir atkreipkite dėmesį į galiojimo laiką. Žuvies konservų galiojimo laikas yra 2 metai nuo pagaminimo datos.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutarkuokite morkas vidutine tarka, taip pat sutarkuokite kiaušinio baltymą stambia tarka, kad susidarytų šiaudeliai. Alyvuoges smulkiai supjaustykite. Krabų lazdeles supjaustykite 3-4 mm storio griežinėliais. Iš tuno pašalinkite aliejaus perteklių ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant dubens dugno uždėkite maistinę plėvelę. Į dubenį sudėkite kiaušinių baltymų sluoksnį ir aptepkite majonezu. Tada uždenkite žuvies sluoksniu ir vėl patepkite majonezu. Tada išdėliokite morkų, alyvuogių ir krabų lazdelių sluoksnius. Jas taip pat ištepkite majonezu. Leiskite sluoksniams pastovėti 5-10 minučių ir apverskite dubenį ant plokščios lėkštės.
Kategorijos