Salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais

Sluoksniuotos salotos visada tampa šventinio stalo puošmena ir pagrindiniu patiekalu. Šios salotos gali nustebinti svečius ne tik savo struktūra, bet ir skonio įdaru. Sūdyti tuno konservai ir krabų lazdelės derinami su saldžiomis virtomis morkomis. Vietoj krabų lazdelių galite rinktis krabų mėsą, kuri bus sveikesnė ir sodresnio skonio. Taip pat atidžiai rinkitės žuvies konservus ir atkreipkite dėmesį į galiojimo laiką. Žuvies konservų galiojimo laikas yra 2 metai nuo pagaminimo datos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutarkuokite morkas vidutine tarka, taip pat sutarkuokite kiaušinio baltymą stambia tarka, kad susidarytų šiaudeliai. Alyvuoges smulkiai supjaustykite. Krabų lazdeles supjaustykite 3-4 mm storio griežinėliais. Iš tuno pašalinkite aliejaus perteklių ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Salotos su krabų lazdelėmis ir žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant dubens dugno uždėkite maistinę plėvelę. Į dubenį sudėkite kiaušinių baltymų sluoksnį ir aptepkite majonezu. Tada uždenkite žuvies sluoksniu ir vėl patepkite majonezu. Tada išdėliokite morkų, alyvuogių ir krabų lazdelių sluoksnius. Jas taip pat ištepkite majonezu. Leiskite sluoksniams pastovėti 5-10 minučių ir apverskite dubenį ant plokščios lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos