Salotos su krekeriais ir žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos su krekeriais ir žuvies konservais

Traškios ir itin spalvingos salotos gaminamos iš šviežių daržovių, krekerių ir žuvies konservų. Salotų sudėtyje esantys kiaušiniai ir tunas pasotina organizmą, papildo baltymų ir omega-3 riebalų rūgščių atsargas. Švieži salotų lapai normalizuoja smegenų veiklą ir padeda įveikti nerimą. Žalieji svogūnai savo ruožtu turi antiseptinių savybių, juos rekomenduojama vartoti avitaminozės profilaktikai. Salotas lengva paruošti, jas galima naudoti kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su krekeriais ir žuvies konservais Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Kai kiaušiniai užvirs, virkite juos 10 minučių. Kai kiaušiniai išvirs, užpilkite juos šaltu vandeniu. Nuo atvėsusių kiaušinių nulupkite lukštus ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Salotos su krekeriais ir žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų lapus tankiu sluoksniu sudėkite į lėkštę. Ant jų sudėkite agurkus ir pasūdykite. Kiaušinius sudėkite ant agurkų ir pasūdykite. Ant kiaušinių lygiu sluoksniu sudėkite tuną ir pabarstykite žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos