Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su krevetėmis ir marinuotais grybais
Salotos su krevetėmis ir marinuotais grybais - neįprastas pikantiškas patiekalas, kurį sudaro įdomus produktų derinys. Virtos krevetės ir vištų kiaušiniai suteikia salotoms nuostabų švelnų skonį. Maistingos virtos bulvės papildo salotas sodriu skoniu. O marinuoti grybai ir patisonai patiekalui suteikia neįprasto pikantiškumo. Visą šią skonių fiestą užbaigia kreminis majonezo padažas.
Žingsnis 1
Pripilkite puodą vandens ir pastatykite ant ugnies, kai vanduo užvirs, sudėkite krevetes ir pagal skonį įberkite druskos. Virkite 5 minutes. Išvirusias krevetes nusausinkite, atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves nuo lupenų, nulupkite kiaušinius nuo lukštų. Supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į didelę lėkštę.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į bulves bei kiaušinius. Taip pat sudėkite nuluptas krevetes.
Žingsnis 4
Galiausiai ant salotų uždėkite marinuotų opijatų, pagal skonį įpilkite majonezo ir druskos. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus, salotos paruoštos patiekti.
Kategorijos