Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos su krevetėmis, kalmarais ir lašiša
Salotos su krevetėmis, kalmarais ir lašiša - skanus ir subalansuotas jūros gėrybių patiekalas. Pagardintos grietine, jos įgauna subtilią tekstūrą ir skonį. Jūros gėrybių naudą sunku pervertinti. Jos normalizuoja cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoja medžiagų apykaitos procesus ir tonizuoja virškinimo traktą. Didelis baltymų, jodo ir geležies kiekis palankiai veikia raumenų, skydliaukės ir smegenų veiklą.
Žingsnis 1
Lašišą ir krevetes supjaustykite kubeliais. Kalmarus supjaustykite plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite kiaušinį, svogūną ir petražoles.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 3
Salotas pagardinkite grietine. Druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos