Salotos su krevetėmis, rukola ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su krevetėmis, rukola ir avokadais

Salotos su krevetėmis, rukolomis ir avokadais - tai rafinuoto skonio ir naudos derinys. Krevetės turi mažai kalorijų ir daug baltymų. Kartu su pomidorais, avokadais ir rukola išgaunama puiki skonio harmonija. Itališkos žolelės ir bazilikai suteikia salotoms pikantiškumo ir gardų skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su krevetėmis, rukola ir avokadais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite nuluptas krevetes. Apkepkite jas iš dviejų pusių, kol taps rausvos ir auksinės spalvos. Pagardinkite druska, pipirais ir itališkomis žolelėmis.

Žingsnis 2

Salotos su krevetėmis, rukola ir avokadais Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite rukolą, nuplėškite baziliko lapelius ir susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Avokadą supjaustykite plonais ketvirčio žiedais. Sūrį supjaustykite plonais mažais griežinėliais.

Žingsnis 3

Salotos su krevetėmis, rukola ir avokadais Žingsnis 3
Salotinėje sumaišykite pomidorus, avokadą, rukolą, krevetes, bazilikus ir sūrį. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu. Pagal skonį pasūdykite, papipirinkite, išmaišykite, ant viršaus pabarstykite džiovintų itališkų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, ananasų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, salotos su konservuotais ananasais, majonezo salotos, baltagūžių kopūstų salotos, daržovių salotos, kopūstų vakarienė

Kategorijos