Salotos su kukurūzais ir konservuota lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su kukurūzais ir konservuota lašiša

Švelni konservuota lašiša su kukurūzais ir šviežiomis daržovėmis puikiai papildo viena kitą, sudarydamos rafinuotas ir lengvas salotas. Patiekalas gaunasi vitaminingas ir sotus. Viduramžiais salotos buvo ruošiamos tik iš žalumynų ir lapų, ir tik XVIII a. pabaigoje į salotas pradėta įtraukti daržovių - šparagų, kopūstų ir agurkų. XIX a. į salotas pradėta dėti virtų kiaušinių, mėsos, žuvies ir įvairių šakniavaisių. Sudėtingesnės sudėties salotos tapo savarankišku patiekalu ir kartais pakeisdavo garnyrą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir konservuota lašiša Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Lašišą sutrinkite šakute į smulkius gabalėlius. Sutarkuokite morkas. Agurką supjaustykite pailgais griežinėliais. Papriką supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir konservuota lašiša Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite žuvį, supjaustytus agurkus ir saldžiąją papriką, tarkuotas morkas, kukurūzus. Pagal skonį pasūdykite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos