Publikavimo data: 2024-04-09
Salotos su lašiša ir avokadu
Salotose su avokadu ir lašiša naudojamos salotos. Salotų lapai gali būti įvairių spalvų - žali, raudoni, geltonai žali. Salotos turi mažai kalorijų ir daug vitaminų. Jų yra daug rūšių, žinomiausios yra aisbergo ir lapinės salotos. Šiame augale yra 95 % vandens, o senovės Egipte salotos buvo laikomos vaisingumo simboliu. Salotose su avokadu ir lašiša yra ingredientų, kurie gali varžytis tarpusavyje dėl sveikiausio produkto titulo.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadų ir lašišų salotų padažą. Dubenėlyje sumaišykite garstyčias ir medų, tada supilkite citrinos sultis ir maišydami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite lašišos ir avokadų salotas. Rankomis suplėšykite salotų ir rukolos lapus mažais gabalėliais (dėl sąlyčio su peilio paviršiumi salotos greičiau susiraukšlėja ir pagelsta). Supjaustytą avokadą sumaišykite su lašišos gabalėliais, agurku, varške, sudėkite salotų lapus ir rukolą. Salotas užpilkite padažu.
Kategorijos