Salotos su lašiša ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Salotos su lašiša ir avokadu

Salotose su avokadu ir lašiša naudojamos salotos. Salotų lapai gali būti įvairių spalvų - žali, raudoni, geltonai žali. Salotos turi mažai kalorijų ir daug vitaminų. Jų yra daug rūšių, žinomiausios yra aisbergo ir lapinės salotos. Šiame augale yra 95 % vandens, o senovės Egipte salotos buvo laikomos vaisingumo simboliu. Salotose su avokadu ir lašiša yra ingredientų, kurie gali varžytis tarpusavyje dėl sveikiausio produkto titulo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, sezamas, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su lašiša ir avokadu Žingsnis 1
Paruoškite avokadų ir lašišų salotų padažą. Dubenėlyje sumaišykite garstyčias ir medų, tada supilkite citrinos sultis ir maišydami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Salotos su lašiša ir avokadu Žingsnis 2
Paruoškite lašišos ir avokadų salotas. Rankomis suplėšykite salotų ir rukolos lapus mažais gabalėliais (dėl sąlyčio su peilio paviršiumi salotos greičiau susiraukšlėja ir pagelsta). Supjaustytą avokadą sumaišykite su lašišos gabalėliais, agurku, varške, sudėkite salotų lapus ir rukolą. Salotas užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos