Publikavimo data: 2024-06-11
Salotos su lašiša ir mango
Jei manote, kad lengvai sūdyta lašiša nedera su saldžiaisiais mangais, vadinasi, dar nesate bandę mūsų salotų! Paruoškite jas šventės proga arba tiesiog šiaip, ir nustebsite, kaip organiškai atrodo tokie skirtingi ingredientai. Raudona žuvis, geltonas mango minkštimas, neutralus baltas fetos sūris ryškiai žaliame salotų lapų fone sukuria vasarišką nuotaiką ir džiugina akį. Išbandykite!
Žingsnis 1
Nulupkite mangą ir supjaustykite minkštimą mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Lašišos filė supjaustykite šiek tiek didesniais griežinėliais nei mangas.
Žingsnis 3
Į lėkštę dėkite salotų lapus, ant jų - mangą, lašišą ir fetos sūrio griežinėlius. Sūrį galima supjaustyti griežinėliais arba sulaužyti rankomis.
Žingsnis 4
Salotas paskaninkite pipirais (pagal skonį) ir apšlakstykite sojų padažu. Viskas paruošta, galite skanauti!
Kategorijos