Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos su lašiša ir parmezanu
Jei norite pasigaminti lengvą ir sveiką vakarienę, šis lašišos ir parmezano salotų receptas yra puikus! Šis dietinių knygų patiekalas iš tiesų yra labai sveikas. Lengvai sūdytoje lašišoje gausu vitaminų A ir E. Daržovėse gausu mikroelementų ir antioksidantų, pavyzdžiui, vitamino C ir seleno. Špinatuose gausu skaidulų, kurios detoksikuoja organizmą. Tarkuotas parmezanas suteiks prieskonio lengvoms salotoms su lašiša. O garstyčios ir sojų padažas alyvuogių aliejaus padaže suteiks pikantiškumo!
Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą ir Dižono garstyčių sėklas.
Žingsnis 2
Gerai sumaišykite salotų padažo ingredientus. Turėtumėte gauti vientisą skystą mišinį.
Žingsnis 3
Sutarkuokite parmezano sūrį stambia tarka ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais, o tada tą patį pakartokite su agurkais.
Žingsnis 5
Ant pjaustymo lentos nedideliais gabalėliais supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą.
Žingsnis 6
Paimkite gražią salotinę ir sudėkite į ją daržoves.
Žingsnis 7
Į daržoves sudėkite špinatų lapus ir lengvai pasūdytos lašišos gabalėlius. Salotas užpilkite paruoštu alyvuogių aliejaus padažu ir visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Lašišos salotas pabarstykite tarkuotu parmezanu.
Žingsnis 9
Salotos su lašiša ir parmezanu paruoštos! Galite patiekti!
Kategorijos