Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos su lašiša, mango ir avokadu
Puikus sveikos ir lengvos vakarienės variantas - salotos su lašiša, mango ir avokadu! Šį patiekalą galima įtraukti į dietinį valgiaraštį. Švelniai sūdytoje lašišoje, kuri yra salotų dalis, gausu vitaminų A ir E. Vaisiuose gausu mikroelementų ir antioksidantų, pavyzdžiui, vitamino C ir magnio. Salotų lapuose gausu skaidulų, kurios šalina toksinus iš organizmo. Salotų padažas gaminamas iš garstyčių, sojų padažo ir terijakio padažo. Jie pagardins patiekalą!
Žingsnis 1
Nulupkite mango vaisių ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ant pjaustymo lentelės. Tą patį padarykite ir su avokadu.
Žingsnis 2
Paimkite nedidelį indą. Sumaišykite sojų padažą, skystą medų, alyvuogių aliejų ir terijakio padažą. Pridėkite malto imbiero ir garstyčių.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žalumynus arba suplėšykite juos rankomis. Į salotų dubenį sudėkite kubeliais supjaustytą mangą ir avokadą.
Žingsnis 4
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į salotas.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais, tada visus ingredientus gerai išmaišykite. Salotas su lašiša, mangais ir avokadais apibarstykite sezamo sėklomis. Paruošta!
Kategorijos