Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su lašiša, rukola ir džiovintomis spanguolėmis
Salotos su lašiša, rukola ir džiovintomis spanguolėmis dėl neįprastų ingredientų derinio nepaliks abejingų nė vieno gurmano. Toks patiekalas gali ne tik papuošti šventinį stalą, bet ir tapti lengva vakariene visai šeimai. Švelniai sūdytos lašišos ir rukolos duetas suteikia salotoms kaloringumo, o džiovintos spanguolės patiekalui suteikia malonios rūgštelės. Šių salotų privalumas - paruošimo laikas: jums prireiks ne daugiau kaip 15 minučių.
Žingsnis 1
Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir pipirus.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašišą griežinėliais, o pomidorus - skiltelėmis.
Žingsnis 3
Rukolą sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto padažu.
Žingsnis 4
Lašišą, pomidorus, kedro riešutus ir džiovintas spanguoles sudėkite ant rukolos. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas patiekite į stalą.
Kategorijos