Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su lengvai sūdyta raudonąja žuvimi
Paprastai salotos su raudona žuvimi ruošiamos šventiniam stalui, tačiau šios salotos labai originaliai ir išskirtinai atrodys ant kasdienio stalo. Ir tai labai geras sveikos gyvensenos šalininkų ir sportininkų mitybos pasirinkimas.
Žingsnis 1
Atskirkite žuvį nuo odos ir kaulų. Rausvąją lašišą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurką kubeliais ir nulupkite odelę.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite kubeliais, bet ne itin smulkiai, kad neišbėgtų sultys.
Žingsnis 4
Supjaustykite raudonąjį svogūną griežinėliais.
Žingsnis 5
Virtus putpelių kiaušinius supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 6
Pačioje pabaigoje susmulkinkite šviežias žoleles.
Žingsnis 7
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos