Salotos su lydekomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su lydekomis

Lydekos mėsos skonis dieviškas, ji minkšta ir švelni, tirpsta ant liežuvio. Tačiau ne kiekvienas virėjas gali su ja susidoroti, gaminant patiekalus iš šios žuvies reikia kantrybės. Pagrindinis lydekos mėsos gaminimo sunkumas yra jos kaulėtumas, gaminant patiekalus reikia parodyti daug kantrybės, prieš dedant žuvies filė į salotas iš jos pašalinti visus kaulus. Tačiau pastangos paprastai atsiperka, pomidorai ir salotos puikiai papildo švelnią žuvies mėsą, o sojų padažas suteikia jai nepamirštamą skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su lydekomis Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Salotos su lydekomis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną

Žingsnis 3

Salotos su lydekomis Žingsnis 3
Kiaušinius nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Salotos su lydekomis Žingsnis 4
Iš lydekos filė išimkite kaulus ir odą, supjaustykite ją kubeliais.

Žingsnis 5

Salotos su lydekomis Žingsnis 5
Visus salotų ingredientus sumaišykite giliame dubenyje ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, tada sojų padažu. Vėl kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 6

Salotos su lydekomis Žingsnis 6
Į salotas įpilkite šiek tiek citrinos sulčių. Salotas gražiai išdėliokite lėkštėje ir patiekite svečiams.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos