Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais

Lydekos mėsa yra tikras mineralų, kurių reikia mūsų organizmui, tiekėjas. Joje gausu kalio, jodo, kalcio ir fosforo, tačiau ji yra mažai kaloringa, nes turi labai mažai riebalų. Pabandykite ją patiekti su rukola, kuri dėl savo eterinių aliejų suteikia ypatingą skonį ir aromatą. Tokios salotos neliks nepastebėtos ne tik sveikos gyvensenos šalininkų. Vakarienė žada būti išskirtinė!
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais Žingsnis 1
Vyšnias perpjaukite per pusę, didesnes galima padalyti į 4 dalis.

Žingsnis 2

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, padarydami 2 milimetrų ilgio pjūvius.

Žingsnis 4

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais Žingsnis 4
Virtus kiaušinius stambiai supjaustykite, padalydami kiaušinį į 4 dalis.

Žingsnis 5

Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais Žingsnis 5
Prieš siųsdami susmulkintus ingredientus į dubenį, susmulkinkite rukolą ir paruoškite salotų padažą: sumaišykite augalinį aliejų ir sojų padažą nurodytomis proporcijomis ir įspauskite į juos citrinos.

Žingsnis 6

Sudėkite ingredientus į dubenį ir sumaišykite su gautu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos