Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su lydekomis, rukola ir pipirais
Lydekos mėsa yra tikras mineralų, kurių reikia mūsų organizmui, tiekėjas. Joje gausu kalio, jodo, kalcio ir fosforo, tačiau ji yra mažai kaloringa, nes turi labai mažai riebalų. Pabandykite ją patiekti su rukola, kuri dėl savo eterinių aliejų suteikia ypatingą skonį ir aromatą. Tokios salotos neliks nepastebėtos ne tik sveikos gyvensenos šalininkų. Vakarienė žada būti išskirtinė!
Žingsnis 1
Vyšnias perpjaukite per pusę, didesnes galima padalyti į 4 dalis.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, padarydami 2 milimetrų ilgio pjūvius.
Žingsnis 4
Virtus kiaušinius stambiai supjaustykite, padalydami kiaušinį į 4 dalis.
Žingsnis 5
Prieš siųsdami susmulkintus ingredientus į dubenį, susmulkinkite rukolą ir paruoškite salotų padažą: sumaišykite augalinį aliejų ir sojų padažą nurodytomis proporcijomis ir įspauskite į juos citrinos.
Žingsnis 6
Sudėkite ingredientus į dubenį ir sumaišykite su gautu padažu.
Kategorijos