Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su lydekomis, žaliaisiais svogūnais ir žirneliais
Paprastos ir labai skanios salotos, šį patiekalą lengva paruošti, o gamindami nesugaišite daug laiko. Įdomus naujametinio stalo variantas, jei nuobodžiauja tradicinės salotos. Salotos yra neįprasto skonio, kurį įvertins visi svečiai. Patiekalą galima patiekti su žalumynais, tada jis taps dar išvaizdesnis. Pabandykite paruošti salotas pagal mūsų receptą, tikrai liksite sužavėti!
Žingsnis 1
Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Nusausinkite ir nuplaukite virtus ryžius. Virtą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paimkite salotų formavimo žiedą ir švelniai formuokite sluoksnius, šiek tiek juos užspausdami.
Žingsnis 3
Pirmas sluoksnis ryžių, tada majonezo. Kitas sluoksnis - žuvis ir vėl šiek tiek majonezo. Tada žirneliai, tada majonezas. Viršutinis sluoksnis - kiaušiniai.
Kategorijos