Salotos su lydekomis, žaliaisiais svogūnais ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su lydekomis, žaliaisiais svogūnais ir žirneliais

Paprastos ir labai skanios salotos, šį patiekalą lengva paruošti, o gamindami nesugaišite daug laiko. Įdomus naujametinio stalo variantas, jei nuobodžiauja tradicinės salotos. Salotos yra neįprasto skonio, kurį įvertins visi svečiai. Patiekalą galima patiekti su žalumynais, tada jis taps dar išvaizdesnis. Pabandykite paruošti salotas pagal mūsų receptą, tikrai liksite sužavėti!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su lydekomis, žaliaisiais svogūnais ir žirneliais Žingsnis 1
Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Nusausinkite ir nuplaukite virtus ryžius. Virtą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos su lydekomis, žaliaisiais svogūnais ir žirneliais Žingsnis 2
Paimkite salotų formavimo žiedą ir švelniai formuokite sluoksnius, šiek tiek juos užspausdami.

Žingsnis 3

Pirmas sluoksnis ryžių, tada majonezo. Kitas sluoksnis - žuvis ir vėl šiek tiek majonezo. Tada žirneliai, tada majonezas. Viršutinis sluoksnis - kiaušiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos