Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais

Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Dubenyje sumaišykite sojų padažą ir 2 valgomuosius šaukštus sojų acto. Užpilkite mėsą marinatu ir palikite vėsioje vietoje 2 valandoms.

Žingsnis 2

Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais Žingsnis 2
Paruoškite jautieną salotoms. Marinuotą mėsą pabarstykite krakmolu ir gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite porą šaukštų aliejaus. Sudėkite mėsą į keptuvę ir kepkite ant didelės ugnies apie 5 minutes, kol suminkštės. Jei keptuvė nėra labai plati, mėsą kepkite dalimis. Kiekvieną iškeptos mėsos porciją pabarstykite smulkintu česnaku ir uždenkite dangčiu. Tada sudėkite jautieną į dubenį su kalendra ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais Žingsnis 3
Toliau ruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite pomidorus, ant jų - mėsą ir svogūnus. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą saldžiąją papriką.

Žingsnis 4

Salotos su marinuota jautiena ir pomidorais Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Dubenėlyje sumaišykite porą šaukštų sojų acto, 2-3 šaukštus sojų padažo, šiek tiek cukraus ir augalinio aliejaus. Sumaišykite visus salotų ingredientus su padažu ir palikite pastovėti apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos