Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos su marinuotais agurkais ir žuvies konservais
Salotos iš žuvies konservų ir marinuotų agurkų yra labai maistingos ir sveikos dėl sardinėse esančių omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Svarbų salotų ingredientą - marinuotus agurkus - reikėtų tinkamai pasirinkti, nes vienas pasenęs produktas gali sugadinti visų salotų skonį. Geriau rinktis nedidelius agurkus, kuriuose yra mažiau vandens. Taip pat geriau teikti pirmenybę agurkams, marinuotiems su ąžuolo, vyšnių ar serbentų lapais ir česnakais - jie suteikia agurkams kietumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Bulves supjaustykite 1-1,5 cm storio kubeliais. Kiaušinius supjaustykite kiaušinių pjaustykle. Sūdytus agurkus supjaustykite šiaudeliais. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir šakute sutrinkite nuo kaulų prieš tai atskirtas sardines.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Žuvį ir agurkus sumaišykite su likusiais ingredientais. Į salotas įberkite šiek tiek druskos ir pipirų, išmaišykite. Tada užtepkite majonezo ir patiekite.
Kategorijos