Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu yra aiškus konkurentas standartiniams ir gerai pažįstamiems "Krabo" ir "Olivjė" skoniams, kurie tradiciškai puošia mūsų stalus. Dėl marinuotų svogūnų patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o kumpis suteikia ypatingo pikantiškumo ir kaloringumo. Daržovės suteikia salotoms sultingumo: Pekino kopūstai ir agurkai. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins kasdienius šeimos pietus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį ir sūrį kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus.

Žingsnis 3

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir juos marinuokite. Svogūnus sudėkite į gilų dubenį, suberkite cukrų ir actą. Išmaišykite ir palikite 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu Žingsnis 4
Į salotinę sudėkite visus ingredientus: Pekino kopūstus, kumpį, konservuotus kukurūzus, sūrį ir marinuotus svogūnus. Įpilkite majonezo ir druskos.

Žingsnis 5

Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu Žingsnis 5
Sumaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos