Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu
Salotos su marinuotais svogūnais ir kumpiu yra aiškus konkurentas standartiniams ir gerai pažįstamiems "Krabo" ir "Olivjė" skoniams, kurie tradiciškai puošia mūsų stalus. Dėl marinuotų svogūnų patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o kumpis suteikia ypatingo pikantiškumo ir kaloringumo. Daržovės suteikia salotoms sultingumo: Pekino kopūstai ir agurkai. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins kasdienius šeimos pietus.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį ir sūrį kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir juos marinuokite. Svogūnus sudėkite į gilų dubenį, suberkite cukrų ir actą. Išmaišykite ir palikite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Į salotinę sudėkite visus ingredientus: Pekino kopūstus, kumpį, konservuotus kukurūzus, sūrį ir marinuotus svogūnus. Įpilkite majonezo ir druskos.
Žingsnis 5
Sumaišykite salotas.
Kategorijos