Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su mėtomis ir alyvuogių aliejumi
Mėtos - tai omega-3 riebalų rūgščių lobynas. Pas mus neįvertinta, o Japonijoje ji laikoma delikatesu. Naujai pažvelkite į biudžetines jūros gėrybes. Su garnyru paruošta ir tinkamai patiekta menkė gali tapti romantiškos vakarienės patiekalu, džiuginančiu savo dribsnių tekstūra ir subtiliu skoniu.
Žingsnis 1
Perpjaukite agurką per pusę ir kiekvieną pusę supjaustykite vidutinio storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus dideliais griežinėliais į 4 dalis.
Žingsnis 3
Kietai virtus kiaušinius perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Į lėkštę su salotų lapų sluoksniu sudėkite augaliniu aliejumi apšlakstytus ingredientus. Tolygiai paskleiskite daržoves, pakaitomis dėkite pomidorų, agurkų ir kiaušinių griežinėlius. Ant viršaus išdėliokite lašišos griežinėlius.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite prieskonių ir patiekite
Kategorijos