Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su mėtomis ir marinuotais agurkais
Jei Japonijoje lašiša laikoma delikatesu, tai mūsų šalyje, nepaisant jos naudos ir omega-3 rūgščių gausos, ši jūros gėrybė ignoruojama dėl silpno skonio. Siūlome į salotas įdėti paprastų tradicinių ingredientų, salotas pagardinti grietinės padažu ir pajusite pažįstamą naujametinį skonį, tačiau papildytą šviežiomis natomis. Salotos su mėtomis ir marinuotais agurkais - tai patiekalas, kuris taps daugiau nei tik garnyru.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite storais šiaudeliais.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite tais pačiais griežinėliais, tik šiek tiek ploniau.
Žingsnis 3
Supjaustykite virtą menkę mažais gabalėliais - kubeliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir įkaitinkite keptuvę.
Žingsnis 5
Pirmiausia į įkaitintą keptuvę sudėkite morkas, o po maždaug 5 minučių - svogūnus. Palaukite, kol svogūnai taps auksinės spalvos, kartkartėmis pamaišydami daržoves.
Žingsnis 6
Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį. Sumaišykite grietinę su smulkintu česnaku. Pagal skonį įberkite druskos ir kruopščiai sumaišykite salotas su grietinės padažu.
Kategorijos