Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais

Salotos su mėtomis - skonis, kuris įsimins ilgam, jei į pažįstamų jūros gėrybių patiekalą įtrauksite marinuotų grybų ir keptų daržovių. Salotos nebėra tokios mažai kaloringos, tačiau pasisotinti tampa lengviau. Svečiai tikrai paprašys dar. Švelnus grietinės padažas tirpsta burnoje, sujungdamas ingredientus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais

Žingsnis 2

Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais Žingsnis 2
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite tarka. Suberkite jas į įkaitintą keptuvę ir, kai morkos išleis sultis, sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais Žingsnis 3
Kiaušinius laikykite šaltame vandenyje, kad juos būtų lengviau nulupti. Supjaustykite juos kubeliais. Paruoštus ingredientus supilkite į dubenį, o marinuotus grybus sudėkite sveikus. Užpilkite grietinės padažu su smulkintais česnakais ir svogūnais.

Žingsnis 4

Kruopščiai išmaišykite padažą ir patiekite kartu su augaliniu aliejumi pateiktame inde.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos