Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su mėtomis ir marinuotais grybais
Salotos su mėtomis - skonis, kuris įsimins ilgam, jei į pažįstamų jūros gėrybių patiekalą įtrauksite marinuotų grybų ir keptų daržovių. Salotos nebėra tokios mažai kaloringos, tačiau pasisotinti tampa lengviau. Svečiai tikrai paprašys dar. Švelnus grietinės padažas tirpsta burnoje, sujungdamas ingredientus.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite tarka. Suberkite jas į įkaitintą keptuvę ir, kai morkos išleis sultis, sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kiaušinius laikykite šaltame vandenyje, kad juos būtų lengviau nulupti. Supjaustykite juos kubeliais. Paruoštus ingredientus supilkite į dubenį, o marinuotus grybus sudėkite sveikus. Užpilkite grietinės padažu su smulkintais česnakais ir svogūnais.
Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite padažą ir patiekite kartu su augaliniu aliejumi pateiktame inde.
Kategorijos