Salotos su Pekino kopūstais ir žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su Pekino kopūstais ir žuvies konservais

Salotos su Pekino kopūstais ir žuvies konservais - tai patiekalas žmonėms, kurie kruopščiai saugo savo figūrą arba laikosi tam tikros dietos. Šviežias obuolys ir traškūs Pekino kopūstai puikiai dera su tunu, daro salotas lengvas ir suteikia malonios rūgštelės poskoniui. Norėdami sumažinti kalorijų kiekį, majonezą visada galite pakeisti natūraliu jogurtu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su Pekino kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Žuvies konservus sudėkite į atskirą indą, nusunkite skystį ir sutrinkite minkštimą šakute iki vientisos masės. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Salotos su Pekino kopūstais ir žuvies konservais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Salotinėje sumaišykite visus paruoštus ingredientus. Česnako skiltelę išspauskite per presą ir įmaišykite į bendrą masę. Užpilkite salotas majonezu ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos