Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su raudona žuvimi ir agurkais
Raudonos žuvies ir agurkų salotos kasdien gali būti skirtingos. Naudodami skirtingą žuvį - konservuotą, sūdytą ar virtą, pridėdami šviežių, sūdytų ar marinuotų agurkų, taip pat įvesdami naujų ingredientų, galite sukurti įprastas savaitės dienos salotas arba patiekalą šventei. Jei reikia sotesnio varianto, įmaišykite šiek tiek virtų ryžių, jei norite lengvesnio varianto - naudokite augalinį aliejų, o ne majonezą. Dietinis variantas - su graikiško jogurto padažu.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Žuvį ir agurką supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Vyšnias supjaustykite apskritimais. Sutarkuokite sūrį per stambių akučių tarką. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir krapus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus produktus, pagardinkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite, kol padažas tolygiai pasiskirstys.
Kategorijos