Salotos su raudona žuvimi ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos su raudona žuvimi ir agurkais

Raudonos žuvies ir agurkų salotos kasdien gali būti skirtingos. Naudodami skirtingą žuvį - konservuotą, sūdytą ar virtą, pridėdami šviežių, sūdytų ar marinuotų agurkų, taip pat įvesdami naujų ingredientų, galite sukurti įprastas savaitės dienos salotas arba patiekalą šventei. Jei reikia sotesnio varianto, įmaišykite šiek tiek virtų ryžių, jei norite lengvesnio varianto - naudokite augalinį aliejų, o ne majonezą. Dietinis variantas - su graikiško jogurto padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su raudona žuvimi ir agurkais Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Žuvį ir agurką supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Vyšnias supjaustykite apskritimais. Sutarkuokite sūrį per stambių akučių tarką. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir krapus.

Žingsnis 2

Salotos su raudona žuvimi ir agurkais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus produktus, pagardinkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite, kol padažas tolygiai pasiskirstys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos