Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais
Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais - puikus patiekalas tiek užkandžiams, tiek šventinei vakarienei. Šios salotos yra ne tik originalus raudonos žuvies ir apelsinų derinys, bet ir labai sveikos. Apelsinuose yra daug vitamino C ir kalio, taip pat ląstelienos. Visos šios medžiagos yra būtinos žmogui. Raudonoji žuvis turi daug baltymų, riebalų rūgščių, taip pat vitamino A ir B grupės vitaminų. Be to, raudonos žuvies vartojimas palankiai veikia virškinimą.
Žingsnis 1
Nulupkite apelsiną ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorą taip pat supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite kubeliais. Aitriąją papriką supjaustykite žiedais. Špinatų lapus atskirkite nuo šakelių.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Špinatų lapus sudėkite į gilaus dubens dugną. Ant viršaus uždėkite apelsiną ir pomidorą.
Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite žuvį ir aitriąją papriką. Padažykite salotas ir kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos