Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais - puikus patiekalas tiek užkandžiams, tiek šventinei vakarienei. Šios salotos yra ne tik originalus raudonos žuvies ir apelsinų derinys, bet ir labai sveikos. Apelsinuose yra daug vitamino C ir kalio, taip pat ląstelienos. Visos šios medžiagos yra būtinos žmogui. Raudonoji žuvis turi daug baltymų, riebalų rūgščių, taip pat vitamino A ir B grupės vitaminų. Be to, raudonos žuvies vartojimas palankiai veikia virškinimą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais Žingsnis 1
Nulupkite apelsiną ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorą taip pat supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite kubeliais. Aitriąją papriką supjaustykite žiedais. Špinatų lapus atskirkite nuo šakelių.

Žingsnis 2

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais Žingsnis 3
Špinatų lapus sudėkite į gilaus dubens dugną. Ant viršaus uždėkite apelsiną ir pomidorą.

Žingsnis 4

Salotos su raudona žuvimi ir apelsinais Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite žuvį ir aitriąją papriką. Padažykite salotas ir kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos