Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis
Salotos su raudonąja žuvimi ir krevetėmis - puikus pasirinkimas skaniai ir patraukliai vakarienei. Salotas paprasta paruošti dėl paprastų ingredientų. Visiems svečiams jos patiks. Patiks žmonėms, mėgstantiems jūros gėrybes. Krevetės suteikia salotoms ne įprastą skonį, o žuvis - pikantiškumo.
Žingsnis 1
Sudėkite bulves į gilų puodą ir išvirkite. Kiaušinius išvirkite kietai. Žalumynus ir salotas nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Agurkus ir kiaušinius supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite bulves smulkia tarka, tada į lėkštės dugną sudėkite salotų lapus. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves ir majonezą, tada kiaušinius ir majonezą.
Žingsnis 3
Ant kiaušinių sudėkite žuvį ir majonezą, tada agurkų ir majonezo sluoksnį. Apibarstykite likusias bulves. Pagal skonį pagardinkite druska ir pabarstykite krevetėmis. Padėkite patiekalus į šaldytuvą 20 minučių.
Kategorijos