Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su raudona žuvimi, ryžiais ir žalumynais
Šios salotos panašios į tas, kurias gamino mūsų mamos, naudodamos žuvies konservus ir ryžius. Todėl remiamasi legendiniais originaliais receptais. Paruoštas patiekalas yra elegantiškos išvaizdos, išsaugojęs iš vaikystės pažįstamą ir mėgstamą skonį.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Atskirkite žuvį nuo odos ir išimkite kaulus.
Žingsnis 2
Kiaušinius ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais. Tada paimkite gilų dubenį ir sumaišykite visus ingredientus, pridėdami žuvį, ryžius, majonezą ir maltus pipirus.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite, paragaukite, ar nėra druskos, ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos.
Žingsnis 4
Paruoštos salotos su raudonosios žuvies ryžiais ir žalumynais. Skanios savaitės dienos!
Kategorijos