Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su raudonąja žuvimi, rukola ir parmezanu
Salotos su raudonąja žuvimi, rukola ir parmezanu - paprastas, skanus ir sotus patiekalas šeimos pietums ir susitikimams su draugais. Restorano patiekimas padės suteikti jam iškilmingumo: ingredientai dedami sluoksniais vienas ant kito. Tokios formos salotos lengvai papuoš bet kokį stalą. Raudona žuvis kartu su džiūvėsėliais, daržovėmis ir sūriu padaro patiekalą kuo sotesnį, o sojų padažas suteikia pikantiškumo ir skonio, kuris nepaliks abejingo nė vieno svečio.
Žingsnis 1
Sumaišykite alyvuogių aliejų ir balzaminį actą.
Žingsnis 2
Smulkiai sutarkuokite parmezano sūrį.
Žingsnis 3
Rukolą sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite balzaminiu actu bei alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 4
Tuomet ant rukolių sudėkite ketvirčiais supjaustytus vyšninius pomidorus, lašišą, džiūvėsėlius ir parmezaną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas patiekite į stalą.
Kategorijos