Publikavimo data: 2024-10-14
Salotos su raudonosiomis pupelėmis ir alyvuogėmis
Salotos su raudonosiomis pupelėmis ir alyvuogėmis Europos virtuvė. Šiose salotose esančiose raudonosiose pupelėse yra daug naudingų mikroelementų, pavyzdžiui, aliuminio, kalcio ir magnio. Jose taip pat yra daug B ir C grupės vitaminų, kurie būtini normaliam organizmo funkcionavimui.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais. Išvalytas nuo sėklų paprikas supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite prieskonines žoleles. Alyvuoges supjaustykite pusžiedžiais. Viską sumaišykite viename dideliame dubenyje. Sudėkite konservuotas pupeles.
Žingsnis 2
Visą salotų turinį gerai išmaišykite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirų mišiniu. Salotas apliekite majonezu, viską gerai išmaišykite, kad majonezas tolygiai pasiskirstytų. Po to palikite salotas 20 minučių pastovėti ir galite patiekti.
Kategorijos