Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir korėjietiškomis morkomis
Įdomus šių salotų derinys nepaliks abejingų. Švelni rausvosios lašišos mėsa ir šiek tiek korėjietiškų morkų aštrumo paįvairins jūsų stalą. Salotos patrauklios ir savo išvaizda. Dėl tokių ingredientų kaip morkos ir paprikos jos atrodo patraukliai ir skatina apetitą. Salotos yra geras užkandis ir puikiai tinka kaip antrasis patiekalas. Išbandykite salotas su rausvąja lašiša ir korėjietiškomis morkomis ir jos taps jūsų mėgstamiausiomis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite paprikas, svogūnus, grybus ir morkas. Svogūną užmerkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 3
Žuvį susmulkinkite šakute.
Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus ir gerai išmaišykite
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir dar kartą išmaišykite. Tada perkelkite į gražią salotinę.
Kategorijos