Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis
Paruoškite salotas, kurių pagrindinis ingredientas - konservuota rausvoji lašiša. Švelnios rausvosios lašišos mėsos, raudonųjų pipirų šviežumo, aksominių kiaušinių ir violetinių svogūnų aštrumo derinys jus nudžiugins savo skoniu ir maloniai nustebins savo išvaizda. Šios salotos tinka ir šventinei vakarienei, ir šeimos pietums. Jūsų artimieji įvertins šį įsimintiną skonį. O paprastas paruošimas ir nebrangūs ingredientai pavers jas jūsų mėgstamiausiomis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite papriką, svogūną ir grybus. Svogūnus pamerkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 2
Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žuvį šakute
Žingsnis 4
Perkelkite paprikas, grybus, svogūnus, kiaušinius, žuvį ir majonezą į gilų dubenį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir dar kartą išmaišykite. Hatemą perkelkite į gražią salotinę.
Kategorijos