Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis

Paruoškite salotas, kurių pagrindinis ingredientas - konservuota rausvoji lašiša. Švelnios rausvosios lašišos mėsos, raudonųjų pipirų šviežumo, aksominių kiaušinių ir violetinių svogūnų aštrumo derinys jus nudžiugins savo skoniu ir maloniai nustebins savo išvaizda. Šios salotos tinka ir šventinei vakarienei, ir šeimos pietums. Jūsų artimieji įvertins šį įsimintiną skonį. O paprastas paruošimas ir nebrangūs ingredientai pavers jas jūsų mėgstamiausiomis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite papriką, svogūną ir grybus. Svogūnus pamerkite į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis Žingsnis 2
Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite.

Žingsnis 3

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis Žingsnis 3
Susmulkinkite žuvį šakute

Žingsnis 4

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis Žingsnis 4
Perkelkite paprikas, grybus, svogūnus, kiaušinius, žuvį ir majonezą į gilų dubenį. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Salotos su rausvąja lašiša, grybais ir paprikomis Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir dar kartą išmaišykite. Hatemą perkelkite į gražią salotinę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos