Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis

Rausvosios lašišos mėsa labai naudinga žmogaus organizmui dėl joje esančių lengvai virškinamų baltymų, aminorūgščių, kalio, fosforo ir geležies. Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis - tai sotaus pietų ar vakarienės priedo receptas. Padažui galite naudoti saulėgrąžų aliejų arba aromatingesnį alyvuogių ar moliūgų aliejų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 2

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis Žingsnis 2
Salotų lėkštės dugną išklokite susmulkintomis salotomis.

Žingsnis 3

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis Žingsnis 4
Ant salotų sudėkite bulves ir žuvį.

Žingsnis 5

Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis Žingsnis 5
Į salotas sudėkite vyšninius pomidorus, alyvuoges ir pupeles. Salotas pagardinkite sojų padažu ir augaliniu aliejumi. Kruopščiai išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos