Publikavimo data: 2024-03-31
Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis
Rausvosios lašišos mėsa labai naudinga žmogaus organizmui dėl joje esančių lengvai virškinamų baltymų, aminorūgščių, kalio, fosforo ir geležies. Salotos su rausvąja lašiša ir pupelėmis - tai sotaus pietų ar vakarienės priedo receptas. Padažui galite naudoti saulėgrąžų aliejų arba aromatingesnį alyvuogių ar moliūgų aliejų.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Salotų lėkštės dugną išklokite susmulkintomis salotomis.
Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Ant salotų sudėkite bulves ir žuvį.
Žingsnis 5
Į salotas sudėkite vyšninius pomidorus, alyvuoges ir pupeles. Salotas pagardinkite sojų padažu ir augaliniu aliejumi. Kruopščiai išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos