Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu

Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra žmogui būtinų vitaminų, riebalų rūgščių, mikroelementų ir makroelementų. Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra žmogui būtinų vitaminų, riebalų rūgščių, mikro- ir makroelementų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu Žingsnis 1
Petražoles, krapus ir kiaušinius smulkiai supjaustykite ant pjaustymo lentelės. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite krapus, petražoles, žuvies konservus, svogūną, česnaką, kiaušinius ir sūrį. Įpilkite majonezo.

Žingsnis 3

Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu Žingsnis 3
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 4

Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu Žingsnis 4
Salotas sudėkite į lėkštę ir papuoškite šviežiais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos