Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su rausvąja lašiša, žalumynais ir sūriu
Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra žmogui būtinų vitaminų, riebalų rūgščių, mikroelementų ir makroelementų. Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra žmogui būtinų vitaminų, riebalų rūgščių, mikro- ir makroelementų.
Žingsnis 1
Petražoles, krapus ir kiaušinius smulkiai supjaustykite ant pjaustymo lentelės. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite krapus, petražoles, žuvies konservus, svogūną, česnaką, kiaušinius ir sūrį. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 3
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 4
Salotas sudėkite į lėkštę ir papuoškite šviežiais krapais.
Kategorijos