Salotos su ridikėliais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Salotos su ridikėliais ir mėsa

Salotos su ridikėliais ir mėsa - skanaus, sotaus užkandžio receptas, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Ridikėliai yra mažai kaloringi, bet kartu ir maistingi. Tokios salotos nepakenks figūrai. Patiekalui rinkitės atšaldytą jautieną, žaliąjį arba daikono ridiką.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Jautieną virkite puode 1,5 valandos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite mėsą su žaliaisiais ridikėliais, svogūnais, morkomis, smulkintais česnakais. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos