Publikavimo data: 2024-04-02
Salotos su ridikėliais ir mėsa
Salotos su ridikėliais ir mėsa - skanaus, sotaus užkandžio receptas, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Ridikėliai yra mažai kaloringi, bet kartu ir maistingi. Tokios salotos nepakenks figūrai. Patiekalui rinkitės atšaldytą jautieną, žaliąjį arba daikono ridiką.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Jautieną virkite puode 1,5 valandos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite mėsą su žaliaisiais ridikėliais, svogūnais, morkomis, smulkintais česnakais. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite.
Kategorijos