Salotos su ridikėliais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Salotos su ridikėliais ir mėsa

Salotos su ridikėliais ir mėsa - skanaus, sotaus užkandžio receptas, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Ridikėliai yra mažai kaloringi, bet kartu ir maistingi. Tokios salotos nepakenks figūrai. Patiekalui rinkitės atšaldytą jautieną, žaliąjį arba daikono ridiką.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Jautieną virkite puode 1,5 valandos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Salotos su ridikėliais ir mėsa Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite mėsą su žaliaisiais ridikėliais, svogūnais, morkomis, smulkintais česnakais. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos