Publikavimo data: 2024-06-15
Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša
Romano lapų salotos su greipfrutais, lašiša, agurkais ir vyšniniais pomidorais yra lengvos ir skanios. Visi ingredientai sumaišomi su alyvuogių aliejaus ir citrinų sulčių padažu. Šios salotos puikiai tinka savaitės dienos vakarienei, užkandžiui ar net šventiniam stalui. O svarbiausia, kad jos yra mažai kaloringos, o tai tikrai patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Nulupkite greipfruto odelę ir supjaustykite minkštimą mažais griežinėliais. Agurką supjaustykite mažais kubeliais, o lašišą - juostelėmis.
Žingsnis 2
Rankomis suplėšykite romano lapus ir sudėkite į lėkštę. Tada išdėliokite agurką, lašišą, greipfruto skilteles ir per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis.
Žingsnis 4
Salotas užpilkite padažu. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos