Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša

Romano lapų salotos su greipfrutais, lašiša, agurkais ir vyšniniais pomidorais yra lengvos ir skanios. Visi ingredientai sumaišomi su alyvuogių aliejaus ir citrinų sulčių padažu. Šios salotos puikiai tinka savaitės dienos vakarienei, užkandžiui ar net šventiniam stalui. O svarbiausia, kad jos yra mažai kaloringos, o tai tikrai patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša Žingsnis 1
Nulupkite greipfruto odelę ir supjaustykite minkštimą mažais griežinėliais. Agurką supjaustykite mažais kubeliais, o lašišą - juostelėmis.

Žingsnis 2

Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša Žingsnis 2
Rankomis suplėšykite romano lapus ir sudėkite į lėkštę. Tada išdėliokite agurką, lašišą, greipfruto skilteles ir per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.

Žingsnis 3

Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis.

Žingsnis 4

Salotos su romano lapais, greipfrutais ir lašiša Žingsnis 4
Salotas užpilkite padažu. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos